Költöztetés, Bútorszállítás

KÖLTÖZTETÉS:

Vállalunk költöztetést Budapest kerületeiben emeletes és családi házakból, lakásokból. Továbbá iroda költöztetést Budapest területén vagy Budapestről vidékre.

Rakodóink szakképzettek, gyorsak és odafigyelnek az Ön lakásának sérülés mentes költöztetésére. Szekrényt, bútort, más nagyméretű berendezést kell elszállítania? Tehertaxi Budapest területén azonnal rendelkezésére tud állni. Csapatunk villámgyors, figyelmes, megbízható.


Bútorszállítás:

Azonnal ki kell szállítania valamit: Pl. a bútorboltból nem vállalják az azonnali házhoz-szállítását a frissen vásárolt bútornak, kanapénak. Természetes, hogy Önnek nem ér rá nem ér rá a jövő hétig, vagy még tovább. Bútorszállítás Budapesten Hívjon minket. Tehertaxi Budapesten alkalmas bármilyen rendezvényi berendezés azonnali kiszállítására. Persze ha csak néhány kisebb elemet, széket, asztalt, monitort kell kiszállítani, akkor is bútorszállításunk lehet a segítségére. Sokszor akkor is tehertaxit hívnak, ha nem fér bele a családi autóba a bútor, kanapé, amit költözéskor mozgatni kell. Bútorszállítás fix árakon.


LOMTALANÍTÁS:

Lomtalanításból adódó bútorokat, nagyobb méretű tárgyakat és háztartási gépeket, hibás műszaki cikkeket, irodai eszközöket, iratokat és papírt, illetve bármilyen lomot vagy ingóságot, ami feleslegessé vált elszállítunk. Teljes lakás vagy iroda kiürítést vagy hagyaték felszámolást is vállalunk.

Telefon: +36-70-616-1134

Email: luxusteher@gmail.com